Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Jövő héten kezdődik az Essen Motor Show

2016. november 19. - Ződ2000

Szombaton nyitja meg kapuit a nyilvánosság előtt az Essen Motor Show. Bár a koncepcióját még nem teljesen értem, régóta szeretnék ellátogatni erre a rendezvényre. Valamit biztos tudnak a rendezők, mert már sokadszor rendezik meg ezt kiállítást, dacára annak, hogy egy időben zajlik egy hasonló tuning-tematikával operáló amerikai B-listás kiállítással (Los Angelesben), tavasszal pedig már tartottak Essenben egy elsőrangú nemzetközi léptékű oldtimer-rendezvényt, a Techno Classicát. Arról nem is beszélve, hogy nemrég zárta be kapuit az európai "Autó-világkiállítás" Párizsban.

0_essen-motor-show_logo.jpg

Mindazonáltal a szervezők tartogatnak érdekességeket: több új modell (na jó, modellváltozat) országos vagy világpremierje várható, állítólag az Abarth, a BMW, a Ford, a Peugeot és a Skoda is készül Essenben újdonságokkal.

1_15em195.jpg

Mellettük egy sor versenyautó is tiszteletét teszi majd.

2_15em100.jpg

A sajtóanyagok alapján a szériaautók mellett sok érdekes tanulmányt is várhatunk.

3_italdesign-parcour-gran-premio-valentino.jpg

A szervezők említést tettek némi oldtimer-jelenlétről is J …

4_16em05.jpg

Visszagondolva, a Techno Classicát nehéz felülmúlni…

...de remélem a hely szelleméhhez méltó oldtimer-felhozatalra számíthatunk. Annak idején a Brüsszeli Autószalon vagy a kérészéletű amszterdami AutoRAI is erős színvonalat hozott, és a benelux regionális oldtimer-kiállítások is bőven megérik a látogatást. Ez esetben Essen sokoldalú koncepciója lesz a szórakozás záloga.

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr8511973540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása