Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Az Autoworld 20 szuper- és hipersportkocsival ünnepli a karantén végét

2020. június 17. - Ződ2000

Két hónapos kényszerpihenőt követően az Autoworld olyan tárlattal tért vissza, ami után mindenki keresni fogja az álkapcsát a padlón. Senna GTR, Clarksonék „szentháromsága” (Porsche 918, LeFerrari és McLaren P1), és pár olyan kisszériás ritkaság, amiről sokan nem is hallottak… És ez csak a ráadás az állandó tárlatra. 

dsc_1900_8.jpg

A belga nemzeti autómúzeumnak volt ideje felkészülni és ki is használták ezt az időt.  A múzeum jól sáfárkodott a közel kéthónapos belga a karantén-időszakkal és ez idő alatt alaposan kitatarozta a belsőt. És ami manapság a legfontosabb: nevezettek egy új kötelező menetirányt és beléptetési rendszert a biztonságos távolságtartás érdekében.

dsc_1970_1.jpgCsalinak pedig meggyőztek két tucat autógyűjtőt és importőrt, hogy legyenek olyan jó fejek és adjanak kölcsön pár Bugattit, Lambót, Ferkát, Mekit hóvégéig.

Itt most eredetileg a cikk maga következne, de ehelyett álljon itt egy link a saját oldalamra, ahova az eredetileg a blog.hu-ra szánt poszt került

Az ok pedig nagyon egyszerű, az "új" index beüzemelése óta nincs olyan nap hogy ne kerülne valami kegyetlenül elbaxott agymosás a címoldalra, akár "nagyrabecsült" külügyminiszterünk  újabb elmebeteg agymenését próbálják az Origónál civilizáltabb módon a képünkbe nyomni, akár valami elfuserált alternatív blog próbálja megint bemesélni a haldokló nyugat megállíthatatlan bukását, persze szigorúan a "kiegyensúlyozott tájékoztatás" jegyében.

Ma épp a mindeközben rovat a soros (nem, nem úgy :) ), és tolja a képünkbe Európa közelmúltbéli történelmének egyik legnagyobb faxkalapjának pofáját újévi üdvözletével.

Igen baxki, Farage nyert, és kb mindenki más vesztett vele. Mi főleg, "magyar emberek" akármit is kamuzzon ezzel kapcsolatban a mi főkülügyesünk.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr1215814324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borzi Bobó 2020.06.18. 09:02:52

"adjanak kölcsön pár lambót, ferkát és mekit" - ilyen amikor a hatévesek cikket írnak.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2020.06.18. 18:51:44

@Borzi Bobó: hát igen, bulvárosodunk ezerrel... :)

Ződ2000 · http://egzostive.com 2020.06.18. 18:53:38

Közben az angol nyelvű cikk galériáját sikerült kicsit felhizlalni (egzostive.com/autoworld-20-hypercars-reopening/).
Akinek még újat mond a Zerouno, a Disco Volante ott kicsit jobban körbe lehet nézni (persze a pódiumokra én sem mentem fel).
süti beállítások módosítása