Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Már megint egy szánalmas reklám, ezúttal a BMW-től.

2019. május 23. - Ződ2000

A múltkor már rezgett a léc a Budapestet egész Nyugat-Európa előtt lejárató Opel reklámmal, de szerintem a BMW egy elég nagy szintet lépett most. A video elvileg egy tisztelgés Dr Z, azaz Dieter Zetsche, a Mercedes nagy-hatalmú Mercedes-főnök előtt nyugdíjba vonulásának alkalmából.

zetschebmw.png

Szerintem a videó kifejezetten rossz ízlésről tanúskodik, nem is lepődnék meg ha a BMW szépen és látványosan elhatárolódna tőle. Ami a leginkább meglep a fórumokon meglepően kevesen buktak ki rajta pedig pár dolog alapvetően nincs rendben ezzel.

Végül is mi a baj az egésszel? Először is az egész egy hamisítás egy ordas nagy hazugság. A Zetsche-figura eléggé hasonlít az eredetire ahhoz, hogy megtévessze a köznap nézőt, hogy akár az igazi Zetschét látjuk (pedig közelről nem úgy tűnik).

 

Onnantól kezdve pedig, hogy Zetschét nem nyerték meg, már egyáltalán nem vicces egy olyan embert lejáratni, aki már nyugdíjba vonul. Ezek után pedig azt hazudni hogy a konkurencia verdájával megy el amint nyugdíjba vonul egy kurva nagy hazugság és rágalmazás, főleg egy olyan cégtől ami történelmi léptékkel a derekáig sem ér a Mercedesnek. Pedig lehet valósággal is trollkodni ahogy a Mercedes tette a BMW 100. szülinapján: 

És még nem mondtak nagyot, mert amellett hogy a Mercedes 30 évvel idősebb, abban a 30 évben a legkomolyabb multinacionális céggé nőtte ki magát, aki járt a Mercedes lélegzetelállító múzeumában, érti mire gondolok.  A BMW meg finoman szólva is ingadozó teljesítményt nyújtott a 60-as évek előtt, de még utána is.

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr1114852848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stig 2019.05.27. 12:18:21

Minden relatív.

Szerintem ötletes, és nekem bejön. Semmi megalázót, vagy szivatást nem érzek benne, egyfajta ötletes fricska az én szememben.

Persze, hogy Zetsche nem fog egy ilyenben részt venni, így egyértelmű, hogy egy rá hasonlító karaktert bíznak meg ezzel a szereppel.

Szerintem nincs ezzel baj.
süti beállítások módosítása