Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Jól álcázott Volvo V60-assal csapatnak a hóban

A Volvo alighanem tartogat még egy premiert Genfre

2018. január 25. - Ződ2000

Az Swedespeed erősen Volvo közeli fanblogon érdekes fotókra leltem, amelyen első alkalommal csapatnak a Volvo V60 prototípusával nyilvánosan egy jól dokumentált titkos próbaút alatt. 

volvo-v60-011-1024x683.jpg

Kicsit furcsálom is, mert eddig mindig a lépcsőshátú S60-assal kezdtek, de úgy tűnik más piacokon már annyira kimentek divatból az autószerű autók, hogy igazából csak közép/észak európai piac miatt futják meg a tiszteletkört.

Elvileg ez a modell is osztozik a nagyobb tesókkal (XC/S/V90, XC60) az SPA platformon, ami nem rossz dolog. A Sweedspeed 2020-ra várja ami szerintem túl messze van egy érett tesztautóhoz. Szerintem ez Genfben szépen be lesz mutatva (egy éve az Xc60-ast izgultam végig a monitor mellől), nyáron pedig érkezik a szalonba. A Swedespeed által hangoztatott villamosítás helyett pedig kapunk pár szép és olcsó dízelmotort amíg el nem jön a villany-kánaán....

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr9213603801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása