Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Az élet apró örömei: döbrentei-téri kereszteződés felújítása jól!

2015. augusztus 11. - Ződ2000

A múltkor írtam egy füstölgést Hegyeshalomról, most íme egy ömlengés a várkert bazár felújítása során átalakított Attila út / Apród utca kereszteződésről. aprod_keresztezodes_elotte_copy.jpg

A régi rendszer a maga egyszerűségében rendben volt, az egyetlen problémát az jelentette, hogy a délről érkező becsatlakozásból nem lehetett áthajtani a várkert bazár felé, csak körbe nagy ívben (négy jobbra kanyarodással) a Tabánon keresztül.

aprod_keresztezodes_elotte_3_copy.jpg

A várkert felújítása során átépítették a kereszteződést, és a fenti dolgot egy extra lámpával oldották meg, amelyik lehetővé teszi hogy áthaladjanak a délről (a felüljáró alatt) érkezők a várkert felé.

Biztos lesz olyan csúcsforgalmi szitu ahol a majd okoz gondokat az új rendszer is, de most így a nyári nyugiban kifejezetten szimpatikus volt ez az új kialakítás. Sajna a Streetview még nem frissült, valahogy a Guglinak nem jött még le hogy mi is dübörgünk : )

Szóval egy piros pont annak, aki ezen picit elgondolkodott és feljavította.

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr157699360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása