Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Rossz reklám: 1970 GTO superbowl reklám

2014. október 14. - Ződ2000

A legjobb reklámok után egy igazi fail, a régmúltból.

A jobbnál jobb super bowl reklámok után (na jó azért manapság is akadnak ott is gyengébbek), íme egy reklám a sötét régmúltból.

70-es évek, olajválság még sehol (legalábbis még három évig), 5 liter alatt nem motor a motor. Mivel lehet még überelni az így is túl sokat? Még ütősebb hanggal és pár extra lóerővel. Emlékeztetőül, ekkorra a ruszkiknak sikerült valahogy kiénekelni a sajtot az olaszok szájából és valahogy megszerezni a Fiat 124 liszenszét ami csak 5 éves volt akkor, tehát még frissnek mondható (vagy 30-40 évig).

1969_GTO_Judge_1.jpg

Az igazán vicces akkor is a mai szemmel már erősen hímsoviniszta szöveg és a már lúzerségbe fúló műmájerkedés…

Maga a verda nem ér meg hatalmas utánanézést, bár a GTO ezért egy bejáratott név…

 

De az sokat elárul a reklám sikeréről, hogy nemcsak vevők nem rohanták meg a Pontiac szalonokat, de maguk a GM fejesek sózták fel a nyomát is, azonnal töröltetve a reklámot és magát az extrát is, amit reklámozni akart…

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr766790387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása