Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Bréking nyúz: az esseni Techno Classica új időpontra kerül

2020. március 11. - Ződ2000

0_dsc_9471_copy_1.jpgAz Essen Techno Classicát is elérte a Genfi szalon végzete. Bár a szervezők sokáig tartották magukat, a halasztásra vonatkozó pletykálták nem voltak alaptalanok. Mivel tartományi szinten letiltották az 1000 főnél nagyobb zárt helyen tartandó rendezvényeket, a szervezőknek sem maradt más választásuk, és két héttel a nyitás előtt bejelentették, hogy a rendezvényt elhalasztják.

0_dsc_9953_copy_1.jpgBár még nincs hivatalos infó, a pletykák szerint júniusban fogják megtartani, ami akár még jól is sülhet el, mert az első negyed év igencsak sűrű lett autós rendezvények szempontjából.

dsc_8281.jpg

A Brüsszeli Autószalon remekül sikerült,kétszer annyi kiállítóval mint amit Frankfurtban láthattunk. 3_dsc_0008.jpg

párizsi Rétromobile szintén zseniális volt, főleg mivel négy társrendezvény (két Aukció és két kisebb kiállítás) emelte a fényét..

2_dsc_9118.jpg

A stuttgarti Retro Classics kiállítást már az olasz járvány árnyékában rendezték, de azért még sort kerítettek rá, több kézfertőtlenítővel.

dsc_1027.jpg

Persze az is igaz, hogy a tömegnyomor ezekre a rendezvényekre nem jellemző annyira, mint a Párizsi vagy a Genfi Autószalonokra. Stuttgart így épp átcsúszott a vesztegzáron. 

dsc_1006.jpg

Genf azonban már elesett, ráadásul mindössze pár nappal a nyitás előtt. Ráadásul egy nemzetközi Autószalon esetében nehezebb is új időpontot találni a nyár után, mivel ott sorakozik Párizs, és két elhalasztott nemzeti autószalon Kínában és Amerikában. Még profilban is alig akad hasonló rendezvény a nyár után (a brüsszeli InterClassics novemberben és az Essen Motor Show Decemberben), de ilyen szintű egy sem. 0_dsc_0206_copy_1.jpg

Amúgy nyilván az ilyen problémák eltörpülnek a betegségben elhunytak tragédiája mellett, de az infó talán segít hogy a legbátrabbak se álljanak neki feleslegesen az út megszervezésének. Én Stuttgartot még bevállaltam, valószínűleg ide is elnéztem volna, ha megtartják.

0_dsc_9309_copy.jpg

Ha már tervezés, van mit átdolgozni az éves kalendáriumomon is hirtelen ( http://egzostive.com/events-calendar-2020/ ),pedig azt hittem február után már csak a beszámolókkal kell frissítenem.  Az egyetlen pozitívum a halasztásban, hogy legalább van idő megemészteni a rendezvények szempontjából igencsak jól induló első negyedévet.

0_10best_events_2019red_1.jpg 

Addig is itt van pár kép az elmúlt évek legjobb pillanatairól:

Tavaly elég erős volt a felhozatal, főleg Stuttgart fényében. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr915515940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása