Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Fél év absztinencia – a világ nem ért véget (egyelőre)

2021. július 01. - Ződ2000

Lassan fél év telt el a legutóbbi poszt óta, ezért gondoltam írok egy kis összefoglalót. Bár itt nem sok minden történt, azért az év közel sem telt tétlenük, legfeljebb nem a blog.hu keretei között. Ahogy az elmúlt év során, most is több tucat cikk született az egzostive-on, ami objektív és szubjektív okokból is egyre inkább átvette a kiskedvenc szerepét a blogtól. 1_thumbnail_events_2.jpg

Persze ez az év sem úgy alakult autósprogramos szempontból, mint az utolsó normális év (2019). Annak ellenére, hogy az év elején még sikerült összedobni egy 2021-es bakancslistát, az már januárban sem úgy indult, mint tavaly. Keveseknek volt kétsége afelől, hogy februárban nem fognak engedélyezni tömegrendezvényeket. Azóta kiderült, hogy a visszafogott várakozások sem fognak teljesülni, és a teljes első szemeszter ment a levesbe, akár szabadtéri akár fedett rendezvényről lenne szó.

 2_dsc_3617_4.jpg

Rendezvények híján és a múzeumbezárások mellett maradt a konzervanyag a polcról. Szerencsére remek dolgok maradtak megénekeletlenül, így néhány érdekes poszt azért a kötelező bakancslista és az évfordulós márkák enumerációja mellett is.

 2_dsc_3617_3.jpg

Közben egy két múzeum igyekezett tartani a frontot, szerencsémre a szomszédban található Autoworld több tárlattal is készült,

és elkezdtem megírni a lassan hároméves Wartburg Múzeum beszámolót.

 4_dsc_2555_5.jpg

A másik nagyobb projekt az 5 legjobb európai autómúzeum listája volt. Ezen a szinten mindegyik remek hely, de azért érheti az olvasót pár meglepetés.

 6_dsc_0383_2.jpg

A saját oldal egy érdekes élmény, mivel sok mindenről kell gondoskodni, amit a blog.hu alapján természetesnek vesz az ember, a jól működő galériától a stabil olvasóközönségig. 

6_dsc_0383_12.jpg 

Ugyanakkor 2020-ra sikerült eljutni oda, hogy az Egzostive nézettsége nagyjából az autósságok nézettségén áll. Ez persze nem annyira releváns, mert egyikből sincs kézzelfogható előnyöm, a blog.hu meg gondolom magasról tojnak rá, mert úgyis tolhatják a kormányzati agymosást jó pénzért.

6_dsc_0383_9.jpg 

És itt most kicsit muszáj kitérnem a politikára, mert autósblog ide vagy oda, nem mindegy hogy milyen társaságban mutatkoznak a posztjaim. Konkrétan nincs olyan hét, hogy az „új indexen” ne kerülne fel valami egetverő baromság az címoldalra, ami miatt nekem lenne égő, hogy kikerülne a posztom közvetlenül egy-egy ilyen hír mellé.

 6_dsc_0383_13.jpg

És itt nem arról van szó, hogy rajonganék valamelyik (akár bármelyik) ellenzéki politikusért vagy épp szívből gyűlölnék egy adott politikai oldalt. A fő bajom az alapvető szakmaiságat mellőző szervilis bértollnoksággal van, ami miatt egy sor jóérzésű blogger szinte azonnal elhúzott egy saját oldalra, ahol biztonságban érzi magát. Nem részletezem tovább, ez egy félévi update-nek indult, akit érdekelnek a régi autót és bírja az angolt, néha nézzen át az Egzostive-ra.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr7316609572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása