Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

A kegyetlen ford KA - egy érdekes reklámsorozat, amely visszafelé sült el

2015. július 14. - Ződ2000

A posztolt nosztalgia reklámok közé néha bekerült egy-egy rossz reklám is. Ez esetben vagy a reklám maga volt necces, akár mai szemmel a korszellem változása révén, de előfordult, hogy már a maga idejében is indokolta a visszavonását, sőt akár a terméket is magával rántotta. Néha pedig egyszerűen a humor volt annyira kétélű, hogy inkább nem erőltették a reklám bevetését. A most következő reklámra ez duplán igaz. Őszintén szólva azóta sem hiszem el hogy ezt a reklámsorozatot bárki is komolyan gondolhatta, mégis elkészült.

evil_twin.png Mindazonáltal a reklámok minősége, kidolgozottság és a hivatalos design elemek alkalmazása megalapozza a gyanút, hogy a Ford marketing részlegén a főnökség rendesen bealudhatott, amikor ennek zöld utat engedélyezett. Pedig lehet gonoszokkal jól is reklámozni...

A macskás változat azért szerintem sokaknál kiverhette a biztosítékot...

Pedig a galambos se sokkal gyengébb, sőt, mondhatni ütősebb...

A korabeli újságok sokáig cikkeztek arról hogy a készítő marketing cégnél az első videóhoz hasonlóan, khm, fejek hullottak... :)

Amúgy a jelek szerint a marketingesek előszeretettel szállnak rá a macskákra, íme egy frissebb macskás reklám a Toyotától:

 Utóbbi ezért is necces, mert lehet állattal jól is reklámozni:

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr447602656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uluk4i 2015.07.23. 16:52:28

Én egy perverz barom vagyok, akinek mind a kettő tetszik, az első különösen. A spotot meg valszeg kutyás emberek készítették :)
süti beállítások módosítása