Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Új játékos a horizonton....

2014. szeptember 03. - Ződ2000

A hírek szerint kijött az új Disco sport. Eddig sem a Disco sem a Range sport nem tartozott a számba vehető autók közé, sem méret sem ár okán.

land-rover-disco-sport-02-1 - Copy.jpg

De lehet hogy az új Sport az Evoque alapokon már érdekes alternatívává válik. Szerencsére semmi köze a Discóhoz (semmi bajom vele,cs ak ímitn írtam egyszerűen nem az én műfajom/ligám), és sopkkal inkább tűnik egy piacképesebb Freelander utódnak.

Hatalmas rések vannak a Jag/LR palettán, ehhez képest nem is rossz a közel 400.000 eladott autó. Most egy olyan modell jött ki, ami kevéssé kannibalizálja a márkatárs modelleket, annál inkább a volt Ford testvéreket.

land-rover-disco-sport-09-1 - Copy.jpgA képek alapján a belső is rendben van....

land-rover-disco-sport-interior-04-1 - Copy.jpgAmi nagyon hiányzik, az egy full size SUV és egy közepes crossover a Jaguártól. A műszaki alapok maradéktalanul megvannak hozzá, nem értem a tétlenkedést...

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr356665041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása