Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Hangulatkeltő bannerváltás: ha már a Hungaroring Classic elmarad...

2018. május 29. - Ződ2000

A Peter Auto versenysorozat azonban él és virágzik, és a Spa Classicsra megint sikerült kinézni. Akinek nincs türelme kivárni a magyar posztot, elolvashatja az angol nyelvű képes-videós beszámolómat az egzostive-on.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr9014009978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stig 2018.05.29. 10:38:28

Lehet tudni az okokat?

Kevés néző volt?

Ződ2000 · http://egzostive.com 2018.05.29. 11:23:27

@stig: már az eredeti januári menetrendben sem volt benne (az egzostive cikk végén ott a PeterAuto 2018.-as calendarja). Februárban a Retromobile.on rákérdeztem ( autossagok.blog.hu/2018/02/08/retromobile_2018_1_resz ,a PA-nak saját standja volt, ahogy a legtöbb feltörekvő rendezvénynek), akkor azt mondták, hogy lesz HC csak a PA autói nélkül (mondjuk akkor minek?). A HC honlapján viszont sokáig a PA autóival (a 2017-es programmal) hirdették. Talán réjöttek, hogy ez elég nagy átverés, mert azóta törölték.

Ami a HC-t illeti, a PA sorozata nem egy neves trófea, amiért a gyárak versengenek, inkább a "versenyzők" körül forog, akiknek ez egy kaland, amire van idejük és több millió eurójuk. Simán el tudom képzelni, hogy kipipálták, a Hungaroringet és egy darabig nincs kedvük idejönni. És mivel ők állják a cehhet ezért ők döntenek. A Le Mans egy valódi legenda mégis két évente látogat el a PA.
süti beállítások módosítása