Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

A Fiat marketingrészlegét rehabilitálhatjuk: végre egy humoros Fiat-reklám ezúttal Derek Zoolanderrel.

2016. március 01. - Ződ2000

Lassan itt az ideje folytatni a kedvenc autós reklám sorozatot, erre pedig kitűnő alkalmat adott a Fiat egyik legújabb reklámja (kicsit azért már porosodott pár hónapot, szorri).

zoolander-yt.jpg

Amit a múltkor írtam a Charlie Sheen szereplésével forgatott reklámról, azt mind kijavították, nem bohóckodtak valódi szereplőkkel, hanem fiktív karakterrel reklámozzák, ami szerintem semmivel sem hiteltelenebb, mint amikor az amerikai Kevin Spacey reklámozza a francia névrokonát, az Escpace-t. Bár korábban Seinfeld és három sikeres brit színész már megmutatta hogy vannak finom és humoros ármenetek a kettő között, a kék acél még mindig nem kopott el, és Derek Zoolander továbbra is etalon, legyen a konkurencia bármilyen csábos...

A Zoolanderes reklám egyszerre hívja fel a figyelmet a Fiat modelljére pár apró részlettel, mint a tolatókamera,

maxresdefault_2.jpg

az új Stiller filmre és köti össze Stillert a Golden Globe díjátadóval. Ami lássuk be Stillernek is nagy dolog, mert korábbi munkáival ennél közelebb aligha kerülhetett aranyozott szobrokhoz, kivéve ha az egy gyümölcsöt formáz meg : ).

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr918432684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása