Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Az új star wars film kapcsán - vigyázat, spoilerek

:)

2015. december 23. - Ződ2000

Én szóltam...  :)

qirkefl.jpg

És még egy...

7xc3hat.jpg

 

 Forrás: Imgur

Ja igen, spoilerek...

Az Honest Teaser meglátásai megint igazak lettek, bármilyen rossz is lenne, megnéznénk kétszer is. Na nem mintha rossz lett volna, csak azért vannak dolgok amit nem értek egy ekkora pénzpumpa projektnél.

Pl hogy a fenébe sikerült korlátlan erőforrásokkal ennyire tehetségtelen színészeket találni. A főszereplő FInn karakterét játszó Boyega olyan mélységekben, mint a szegény kis srác a Baljós árnyakban. Hisztis érzékeny rohamosztagosok, akik ráadásul el is találnak embereket, pedig ők nem erről híresek. Áruló kapitány? Mi van itt?

A legnagyobb baj azonban az, hogy a fő negatív karaktert játszó Driver alkalmatlan egy ilyen szerepre. Amint levette a sisakját, teljes kiábrándulás.egy hisztis tini (állítólag a színész 30 múlt!), semmi elegancia semmi kifinomultság. Driver alkalmas lett volna szinkronra, de semmi több.

Oscar Isaacről remek fotók vannak hogy mekkora kaméleon. De ebbe a szerepébe valahogy nem tudott beilleszkedni.

És a huszonéves Domhall Gleeson a birodalom fő adminisztrátora? Really? És ha ennyi alulteljesítő színészt szerződtetek le, hogy trafáltak bele Daisy Ridley esetében, hiszen az ő leghíresebb szerepe eddig egy meztelen hulla : )

És akkor még nem beszéltünk a történetről. Ami nem rossz, ha elfelejtjük hogy egyetlen eredeti elemet sem tartalmaz. Whedon kiégett az Avengers 2-vel? Hát bakker. Az ehhez képest eredetiség-sziporka.

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr828193708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása