Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Programajánló: két oldtimer-rendezvény is a hétvégén

2017. március 03. - Ződ2000

Ha az ember osztódni tudna... Tegnap kezdődött a stuttgarti Retro Classics, míg ma nyitja meg a kaput az Antwerp Classics. Mindkettő korrekt, középkategóriás rendezvénynek ígérkezik. Aki a környéken jár/él, annak feltétlenül érdemes benéznie. A kettő közül a stuttgarti tűnik komolyabbnak, gyári jelenlétet ígérnek több márkától is (alapjában véve a Porschének és a Mercedesnek csak át kell gurítania a város másik feléből a gyár gyűjtemény darabjait), bár elég magabiztos kijelentés, Európa legnagyobb oldtimer-kiállításának titulálni.

rc2017_logo_kv_de_en_odatum_cmyk.jpg 

Másrészről egy félszívű rendezvény esetén is két olyan aduász múzeummal krpótolhatja magát az ember, amely önmagában is felér egy kiállítással. A mai nap során sikerült megtekinteni az antwerpeni rendezvényt, és nem voltam odáig tőle. A múlt évi jobb volt, és az az előtti is.  Beszámolót tervezek, de van mit ledolgoznom szinte minden vonalon.

siha_website_2017_fotoloop_engels.jpg

Addig is mellékelek egy ízelítő bannersorozatot

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr1812309097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása