Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Rövid képes összefoglaló az úr 2020. esztendöjéről - autós szemmel

2021. január 01. - Ződ2000

Sziasztok, íme egy kis gyűjtemény az óév kedvenc fotóiból. Sokaknak úgy fog megmaradni 2020, mint a nagybetűs feketeév, erre én sem tudok rácáfolni.

0_dsc_9725_22.jpg 

Pedig a Brüsszeli Autószalonnal és a Retromobile-lal nagyon jól indított az év, akkor még fogalmam sem volt, hogy milyen gáz lesz a hátralévő 9 hónap.

Azt hiszem ennyire rossz éve sosem volt az autós rendezvényeknek, pedig ennek kellett volna meghoznia a nagy visszatérést, amikor a kontinens rendezvényei megmutathatják hogy van bennük spiritusz. Aztán jött a COVID…. 

Szerencsére annyi meg nem énekelt képanyagom volt, hogy év végéig volt mit írni, sőt még jövőre is lesz anyag (pl Wartburg Múzeum, August Horch, és egyes rendezvények). Ezek többségéről már posztoltam az egzostive-on, de remélem hogy a jövő évben sokkal több élményt sikerült begyűjteni.

 

Mindenkinek kívánok egy jobb új évet!

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr9316366980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása