Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

A top gear stábja kezd magára találni: zseniális az új szezon előzetese

2017. február 05. - Ződ2000

Megérkezett a TopGear új szezonjának előzetese, amely alapján úgy tűnik, az új stáb végre kilépett a nagy előd lábnyomából. Ugyebár adott egy sikeres és ismert sitcom-szinész, aki hamar ellopta a show-t az amúgy is showtlan sótlan rádióstól. Az új előzetes alapján  LeBlanc abszolút  magára talált, és azt adja amiben a legerősebb.

maxresdefault_3.jpg

Aki emlékszik rá, pár éve készült egy remekbe szabott  reklám a Honda számára a híresen Porsche-őrült Jerry Seinfelddel. Annak idején azonnal megnyert a még sehol sem járó NSX-nek készült előzetes, minden mese-eleme ellenére, azt sugározta, olyan emberek működnek közre az NSX projektben, akik jók abban amit csinálnak.  

 acura-nsx-jerry-seinfeld_copy.jpg

A Top Gear esetében  sosem a hiper-realisztikus tesztelési szempontok adták a sorozat fő erényét, ez a trailer nagyon fölkeltette az érdeklődésem, mert ezúttal úgy tűnik, a körítés nemcsak profi, de végre más, mint amit a három korábbi húzónév kialakított.

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr5612184952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stig 2017.02.06. 10:46:58

Ahogy mondani szokták a puding próbája az evés.

Szóval majd meglátjuk. Mindenesetre kíváncsian várom a szériát.
süti beállítások módosítása