Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Vicces carspotting fotók útközben: robogó helyett Alpine

2016. május 20. - Ződ2000

Ezt a fotót Észak-Franciaországban sikerült lőni. Számomra továbbra sem teljesen érthető a lakóautó koncepciója, amely látszólag sikeresen egyesíti a kempingezés, a hosszú utazás és a drága nyaralás minden hátrányát, de valamiért mégis nagyon népszerű Európa északibb régióiban. Sokszor látok olyat hogy egy kisebb udvartartást cipelnek az emberek, túl a parabolaantennától kezdve a  csipkés a rövid utakra ideális robogóig.

img_20160513_143823rev.jpg

Az alábbi kalandor egyén némi stílussal fűszerezte a kalandtúrát és robogó helyett a versenyre felkészített veterán Renault Alpine-t akasztott a lakókocsira.... Elnézve a közelmúlt odltimer-rendezvényeit, látványos  a kis sportkupék megbecsültsége...

... de azt nem gondoltam hogy ezeket még versenyre viszik. Pedig a maga idejében az Alpine egy valóban egy rettegett ellenfél volt a versenyeken. A renault-n viszont nem múlik a dolog, évek óra rendszeresen kihoz egy új tanulmányt hogy emlékeztessen minket a nagyszerű elődre...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr658723544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Gamer 2018.12.27. 09:23:48

Az eszedbe sem jutott,hogy ők valószínűleg egy több napos veterán versenyre tartanak és a lakóautó egy spórolós megoldás.
Hmmmmm...... Amatőr.
süti beállítások módosítása