Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Ikertornyok: mire hasonlít a Spectre főzenéje?

2016. április 05. - Ződ2000

Nemrég érkezett egy amazon akció keretében az új James Bond film, és sikerült felfrissíteni az amúgy sem megkopott élményeket. És a második élmény sem sokkal jobb, mint az első. Pedig az autók alapján még jobbra számítottam.

uk-quad-mono-72dpi.jpg

A közben eltelt idő egyik legsokkolóbb élménye az volt hogy a film betétdala Oscart nyert. Nem aranymálnát, hanem az igazit. A zene aminél már a moziban is elfogott a röhögés. Ennél rosszabb táncdalt már csak az Euróvízión láthatunk...

Direkt nem a Spectre film főcímét tettem be a Polip-pornóval (csókoltatom az Honest Trailert a hasonlatért). Amíg a Skyfall esetén sikerült egy jó énekest keríteni és egy korrekt dalt írni, ott csak az intrót szúrták el úgy, hogy hangosan felröhögtem a moziban egy-egy "véresen komoly" jeleneten.

Na a Spectre esetében már a zene is irritált.Rémes. A fazon hangja, a dallam vagy a hangszerelés, mind reménytelen. Az az érzésem hogy valaki remasterelte a James Bond filmzenék archetípusát...

 A végére azért belinkelem a film Honest Trailerét. Minden szavuk arany...

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr158569536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amator 2016.04.08. 20:39:15

Stimmel. Ez a zene egy minden ízlés elleni merénylet. Az Oscar még inkább felhívja erre a figyelmet, egyben leleplezi a szavazásban résztvevők belterjességét is. Szerencsére én soha nem tulajdonítottam nagy jelentőséget az Oscarnak, az európai díjak sokkal rangosabbak a szememben. Egyébként nekem már Daniel Craig is megfeküdte a gyomromat. Kellett nekünk egy európai Bruce Willis ?
süti beállítások módosítása