Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Egy rögtönzött poszt az Ördög szülinapjára

2015. november 16. - Ződ2000

Bár már mások alaposabban kivesézték, azt hiszem ,megérdemel egy posztot minden idők egyik legkomolyabb posztervadásza a Lamborghini Diablo, amely ez évben ünnepli 25. évfordulóját.

lamborghini-diablo_se_1994_1600x1200_wallpaper_03.jpg

Mások már megtették, ezért nem írok ömlengést a kimagasló teljesítményről, a maga idejében páratlan kombinációját adta a tudásnak és a stílusnak. Olyan konkurensek érkeztek az évek során, mint az EB110 és a Mclaren F1, vagy a Ferrai F50, a Diablo mégis biztosította a márka túlélését.

Természetesen voltak komoly versenyváltozatok is, de a FIA GT kupáról már kimaradt a Diablo.

A korábbi posztok már lelőtték a legtöbb adatot, részletet és sztorit. A magam részéről belinkelnék még egy emlékezetes videót Jay Leno garázsából,

És még egy személyes emléket, a számítógépes korszak hőskorából, a Need for Speed első részének videóját, ami a maga idejében nagy szám volt, kockák egész generációja nőtt fel rajta… Aki elég idős annak még most is lúdbőrözik a háta amikor a rajtoló Diablo finoman elkezdi riszálni a farát, dacára a négykerék-hajtásnak...

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr728084450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabóbakterúr 2015.11.17. 07:06:28

Ki gondolta volna, hogy egy traktorból egyszer egy igen népszerű álom sportkocsi lesz :)
süti beállítások módosítása