Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Egy kis kitekintő - mit nem szabad Franciaországban?

2015. június 24. - Ződ2000

Sajnos be kell valljam, ha a magyar mentalitáshoz hasonlót kell keresni, azt a francia közutakon találom meg leggyakrabban (utóbbi nem ismeretlen számomra, és nem is idegen szívemtől ). A franciák többsége sajnos felelőtlen arrogáns és egocentrikus sofőr, akiket túlszabályozással próbálnak kordában tartani.

Nem mondom, hogy nincs  még lejjebb, pl az olasz-román tengely mentén még nagyobb szörnyűségeket láthat az ember aki odalátogat (vagy épp látogatja őt meg Románia, lásd a "little romania" a 4-es úton), de azért meredek látni a francia szabályozás vadhajtásait.

Áttekintésül Mit nem szabad Franciaországban:

conduite_au_volant.jpg

Ezek között vannak nyilvánvaló dolgok, mint alkoholos állapot, kábítószeres befolyásoltság. Mondjuk vicces név szerint kiemelve a dohányzás kiskorú mellett vagy a nem autóvezetéshez használt képernyő nézése...

És olyan ökörségek még nincsenek is feltüntetve, mint a kötelező kellékként előírt alkoholszonda (!!!) vagy a radaradatbázist tartalmazó navigáció tilalma (vajon mit csinálnak a gyári navikkal akkor?).

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr427570164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása