Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Eljött végre az ideje az okosóra-vásárlásnak?

2015. június 22. - Ződ2000

Ez a poszt eredetileg egy új blogra tereztem, de mivel nem sok mobilos mondanivalóm van, és ez a blog amúgy is egy énblogként funkcionál, lehet hogy hanyagolom az új blog indítását...

Nem mintha nem lenne jobb helye a spórolt pénzemnek, de van egy nagyon rossz mechanikus órám ami megérdemelne egy utódod. Mellesleg eddig ez volt a legdrágább és legrosszabb órám, csodálom hogy egy nagynevű márka így mellé tud nyúlni...

ar4204c_copy.jpg

A kérdés az eleget fejlődött már az elektronika és digitális világ ahhoz hogy okosórára cseréjem?

url_copy.png

Úgy 15 éve vettem egy "digitális fényképezőgépet". Drága volt ahhoz képest hogy egy feltuningolt webkamera volt, rendes saját aksi nélkül. Aztán 1-2 éven belül megérkeztek  a márkás optikával gyártott kompaktkamerák elérhető áron. A korábbi kamerának csúfolt webcam totális pénzkidobás volt, 2 év múlva egy hasonló összegért vett kompaktkamera az év leghasznosabb beruházásainak egyike.

Jelenleg ott tartunk, hogy van 5-6 okosóra, nagyjából egy belépő márkás (de nem luxus) óra ellenértékéért. Az Apple nem forradalmasította a szektort, sőt, Viszont az Android platformon megint beindult egy olyan verseny ami már elfogadható szintre vitte az árakat. Van mindenféle forma, tudás és kapacitás.

smartwatch-comparison-2014_copy.jpg

A kérdés csak az, várható-e a közeljövőben újabb áttörés, vagy megpihennek a gyártók az eddig megszerzett piaci részesedéseiken?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr297563792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása