Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Vicces reklámok: ha hülye nevet adsz a kocsidnak legyen humorérzéked

2015. február 05. - Ződ2000

Nemrég kihozta a Lexus az aktuális dögös sportkupéját. Szép darab, jól néz ki gondolom jól is megy, főleg a 300 lóerős motorral.

A brüsszeli szalonon például a fő pódiumot kapta meg, tehát büszkék is rá...20150125_131842_-_copy.jpg

Mindössze egy baj van vele....

És pedig a neve: RC. Ez angolul ugyebár a rádió-távirányítású játékautók rövidítése. Tudom lehet rosszabbul is belenyúlni (lásd a sok marketingtudományi elemzést a Pajero-Nova vonalon), de azért senki sem futtatta át ezt a nevet az USA marketinges részlegén? (a Lexus valamilyen módon amúgy is egy amerikai márka, pl eladásait/létrejöttét tekintve).

Kármentés-képen úgy tűnik, a Lexus USA marketingesei rá is játszottak a hülye névre, amúgy maga a reklám nem lenne annyira ütős, számtalan jobbat láttam már, de így a modell nevével együtt kifejezetten jó poén...

Mellesleg készült hozzá egy elég jó werkfilm.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr377142881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása