Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Pillanatképek: múzeális Lexus LC az Autoworldben

Amikor a premier évében egy autó múzeumi tárggyá válik

2018. június 15. - Ződ2000

Egy ideje már szemeztem egy kanárisárga Lexus LC-vel, ami a belga Autoworld állandó tárlatává vált. A kocsi amúgy "régi" kedvencem, vagyis egyike azon pár autónak amibe minden autószalonon igyekszem beülni, akkor is, ha az autó árfekvése és használati értéke nem igazán passzol a vásárlói profilomhoz (magyarul, csóró vagyok hozzá :)) 

Sokáig nem értettem, hogy mit keres ez az ultramodern új autó a múzeumban, aztán legutóbb elmagyarázták a teremőrök: ez egy előszériás példány, amelyet nem lehetett forgalomba helyezni, ezért a belga importőr a múzeumnak adományozta (jó arcok lehetnek). Emlékeim szerinte hasonló előszériás modelleket láthattam nemrég a kölni Toyota gyűjtemény darabjai között is a 90-es évekből (pl Toyota Sera), amelyek manapság megbecsült ritkaságok.

Amúgy a látogatás oka, hogy a belgák egy rögtönzött tárlattal köszöntik a ma induló le mans-i 24 órás futamot. Az angol nyelvű poszt már kész az egzostive-on, de a magyarításon még dolgozom.

2_dsc_9163.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr5014049666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása