Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Programajánló és ez évi képek: csütörtökön kezdődött a London Classic Car Show

2017. február 23. - Ződ2000

Ma nyitotta meg Jacky Ickx és egy sor legendás pilóta a Brit főváros ( avagy a „harmadik legnagyobb magyar város”) legnagyobb és legígéretesebb oldimer rendezvénye, a London Classics Car Show.

A szervezők több mint 800, a világklasszis autót ígérnek egy fedél alatt, a fő attrakció pedig rendszerint a Grand Avenue aszfaltján zajlik (menetrend a honlapon).

tlccs-show-map.jpg

Attrakciókból pedig nem lesz hiány. Természetesen a 70-éves Ferrarit egy 20 darabos külön kollekcióval köszöntik, de ígérnek történelmi koncepcióautókat, öt Le Mans-i győztes legendát, és világ legnagyobb múltú autóiparának legszebb történelmét.

 

A fő rendezvényt olyan betétprogramokkal  erősítették meg, mint a komoly F1 sztárokkal és rallye-legendákkal teletűzdelt Gálaest, a Historic Motorsport International társrendezvénye, autós klubok találkozója, a Beaulieu múzeum Autojumble bulija (ez egy nagy alkatrészbörze), és Silverstone Classic különszáma. Sajnos nem jött össze, hogy magam is megnézzem ez évben, de itt egy pár kép a szervezők FB oldaláról. A Ferrari stand nem rossz, bár az Essen Motor Show  vagy az Interclassics szerintem többet mutatott.

A Grand Avenue jó ötletnek tűnik..

 

Végül pár kép a standokról.

A márkaklubok is ígéretesek, bár egyelőre csak a Porschéról tettek fel igazán jó képeket.

Végül pár kép ömlesztve...

 

Zárásnak pedig a múlt évi video, akinek sikerül élőben is megnézni írja meg kommentben hogy milyen! Addig is igyekszem megosztani a blogom facebook oldalán a szervezők képeit (végre valamire az is jó lesz :) ). Eddig feltöltöttek vagy 200 képet és pár elég jó videót is...

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr3212281193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása