Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Újabb zseniális Tooned video, ezúttal James Hunt évfodulójára

2016. október 22. - Ződ2000

Haladva a korral, Fernando Alonso és Jenson Button a konferanszié a McLaren legújabb "Tooned" epizódjában, amelyben James Hunt 1976-os világbajnoki címének 40. évfordulóját  ünnepelve reciklálták a zseniális 2012-es James Huntról szóló részt.

tooned-james-hunt-special-1.JPG
Aki esetleg nem hallott volna a Mclaren zseniális Tooned című rajzfilmosorozatáról, valamikor 2012 környékén a Meki megbízta a BBC-t hogy készítsen egy animációs sorozatot. A sorozatban még az elvetemültebb F1 rajongók issok-sok hasznos insider infóra lelhetnek , mint pl a "repülő finn" Mikka Hakkinen valódi háttértörténete. :)

tumblr_n17xr9jggd1rb2fzoo1_1280_png_copy.jpg

Hunt is megkapta a saját történetét, amely majdnem annyira meglepő és váratlan, mint Fittipaldi vérfarkasos sztorija. Sajnos a sorozat csak két szezont élt meg (eltekintve a harmatos Mobil 1 minisorozattól), remélem egyszer majd folytatják. Addig is itt a Hunt Special, csípősen fanyar humorral, amelyben Alonso epésen jegyzi meg, ismeri az érzést, hogy milyen az mintha 40 éve nyert volna VB címet...

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr8211830955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása