Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Tudja valaki mi lett az a5.hu-val?

2016. május 27. - Ződ2000

X akták sorozatunk újabb fejezete következik. Jó furdalja az oldalamat, hogy mi történt az egyik legrégebbi, legnagyobb és legaktívabb autós oldallal az A5.hu-val.

banner2.jpg

Már jó ideje elérhetetlen az oldal, amely 2015 elején gyakorlatilag nyom nélkül tűnt el, egyik napról a másikra. Annak ellenére hogy az oldal szinte a magyar internet őskorától aktív volt, amely gyorsan az egyik legelső igazán színvonalas autós oldallá fejlődött, rengeteg hírrel, elemzésekkel, érdekesen megírt teszttel,. Amiben pedig igazán újító volt, az a szabad szájú, és pont ezért szórakoztató kommentek, amelyek egyben bizonyos minőségi garanciát is nyújtottak.

Aztán egyik napról a másikra, teljesen nyomtalanul elérhetetlenné vált az oldal. Az oldallal pedig egy tekintélyes információmennyiség, amely szerintem új cikkek nélkül is vonzana némi látogatómennyiséget...

Aki tud valamit róluk, írja meg léccci alább a kommentablakban, hogy mi történt velük...

Képek forrása: screenshots.com

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr698752834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása