Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

A világ legjobban őrzött titka: V90 modellképek

2015. október 20. - Ződ2000

Az elmúlt hetek legjobban őrzött titka kétség kívül a Volvo új felső-közepes modelljének formaterve lehetett, mert ennyire intenzív hírszerzési tevékenységet régen nem láttam új modellnél. : )

Szóval a limó után itt van a kombi is, megint 1:43-ban megint Kínából. A Volvo iparikém-elhárítási részlegén megint elégedetten dőlhetnek hátra… Ebben a méretarányban már teljes az ismeretünk.

 

A belsőről készült képek után lassan teljes az ismeretünk,

igazából a Volvónak már ki se kell mennie nemzetközi autószalonokra az elkövetkező 1-2 évben, pedig már a korábbi szalonokon is elég sok mindent megmutattak, még ha tanulmány formájában is...

Engem csak az zavar, hogy itt is kiirtották a praktikus kockaformát, és megint nyert a katalógushuszár alibi adatokkal operálás, amit a VW gruppe annyira magas szinten űz...  Egy kombi legyen praktikus, mint a búcsúzó V70 vagy az E klassék.

dsc02167_copy_1.JPG

Az hogy valamilyen hülye megfontolásból a katalógusban a legfontosabb adatot mellőzik a csomagtartó adatai közül, nem jelenti azt hogy a vevőnek nem fontos. Az összehasonlításokban pedig úgysem nyerhet importmodell, mert az Autobild és tsai úgysem engednék, tehát marad a vevő személyes meggyőzése.

Szóval remélem azért még készül majd Volvo-kombi rendes függőleges hátsó csomagtartóval...

53_volvo_v90_large.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr457998783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása