Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Autóátvétel – like a boss!

2015. február 13. - Ződ2000

Ez a videó nemrég járta körbe a világhálót, különösebb hazai autós visszhang nélkül. A felvétel nem mai, válltömések színes zakók, nagy számítástechnikai és internet boom ideje.

elon-musk-mclaren-f1_png.jpg

A főszereplő korunk igazi hőse, Elon Musk self-made netmogul majd iparmágnás, nem a kelet európai értelemben… Minden vállalkozását a semmiből építette fel, kezdőként újoncként, fiatalos és friss gondolatokból és szeretetből : ), na jó meg persze pénzből de nem amit házasság vagy örökségrévén szerzett.

Nem sorolom, hogy, mi mindent tett már le az asztalra, van róla elég cikk a neten. Itt most csak annyit jegyzek meg halkan, hogy 28 évesen épp átveszi Mclaren F1esét. Világ akkori leginkább "legebb" autóját, egy olyan szupersportkocsit amit még autóskártyaként is szívesen elfogadnák. 28 évesen. Más ekkortájt jön egyenesbe, pár év szakmai múlttal, családalapítás előtt vagy alatt, valószínűleg túl első használt autóján. Van aki kicsit lemaradva ettől, van aki kicsit jobban megelőzve magát.

De azért 28 évesen Mclaren F1est, saját jövedelemből? Nyilván ez felételez némi további eszközállományt és forgótőkét is… Közben 3 házasság, öt gyerek... Bakker…

wanted.gif

Mellesleg azóta le is zúzta a járgányt, sajna sok F1-es esett sofőrje áldozatául. Pedig a Mekin nem múlt ők gyártották őket lelkesem : )

mclaren-f1-range-01.jpg

Búcsúzóul pár saját fotó a múlt évi szalonról, ahol kiraktak egy F1-est is. Tényleg impozáns darab…

cimg1614_copy.JPG

cimg1615_copy.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr907173409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása