Az élet 180km/hnál, vagyis izé Passaunál kezdődik :)

Privát gondolatok az autók világáról

Privát gondolatok az autók világáról

Nincs hónap vicces Infiniti cikk nélkül

Totalcar hírek megint rázza a pofonfát

2015. február 06. - Ződ2000

Ráadásul TC címoldalon.Ha jól sejtem, Genfbe érkezik az új Infiniti.Nyálcsorgató (teaser) kép már kering is a 'neten, amelyet a hírszerkesztő is megtalált.

infiniti-qx30-concept-teaser-image-5-feb-2015-300dpi.jpg

Viszont a cikk megint viccesen félretájékozott, a felépítéséből süt, hogy nincs sok tapasztalata a szerzőnek Infiniti vonalon, pl még nem nagyon hallott a Q30 conceptről, amely már nem egy szalont megjárt (ha jól emlékszem már 2013 őszén kint volt már Frankfurtban is)...

dsc05879_-_copy.JPG

Tudom hogy nehéz megemészteni,hogy nem a Mercedes tojta a spanyolviaszt, de nem értem miért kell mindenáron a Mercedesnek tulajdonítani valamit amiből nekik még semmi sincs, miközben az Infiniti már 2 éve dolgozik rajta...A Genfben debütáló QX30 vélhetően már a kész modell lesz, a Mecedesnek pedig még nincs kis SUV-ja.

A GLA egy megemelt hasmagasságú A klasse (lásd V40 Cross Country), a GLK pedig vélhetően a C klasse alapjaira épül. Akár tetszik akár nem ha valóban készül egy igazi törpe SUV, az majd a QX30 alapjaira épülhet. Remélhetőleg mifelénk a Renault igen ütős kis dízelével, ami lassan már a C-klasséban is kapható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr387147301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása